У Миколаєві нацгвардієць знищив ворожого снайпера з відстані 1000 метрів

У Миколаєві нацгвардієць знищив ворожого снайпера з відстані 1000 метрів

Фото
Укрінформ
Миколаївський гвардієць влучним кулеметним вогнем знищив ворожого снайпера з відстані 1000 м.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Національна гвардія України.

"На території одного із миколаївських підприємств неподалік передових позицій українських захисників було помічено ворожого снайпера, який вже не першу добу не давав спокою нашим бійцям. Влучним кулеметним вогнем один з гвардійців знищив стрілка, що знаходився на дистанції більше 1000 м", - зазначається у повідомленні.

Як учора повідомляв Укрінформ, бійці Миколаївської обласної варти викрили льожку - місце ворожого снайпера - неподалік міжнародного аеропорту, де велись бойові дії. На місці знайдено переносний зенітно-ракетний комплекс (ПЗРК) та особисті речі.

7 березня російські війська здійснили спробу захопити аеропорт у Миколаєві, але українські захисники повернули контроль над аеропортом.

24 лютого президент російської федерації путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-