Британський медик придбав для львівського Охматдиту «швидку»

Британський медик придбав для львівського Охматдиту «швидку»

Укрінформ
Британський медик Майкл Холі подарував Львівській обласній дитячій лікарні «Охматдит» автомобіль невідкладної допомоги.

Про це у Фейсбуці повідомила пресслужба лікарні, передає Укрінформ.

«Майкл Холі два дні їхав із Великої Британії на автомобілі невідкладної допомоги, який придбав за власні кошти для нашої Львівської обласної дитячої клінічної лікарні «Охматдит», - зазначено у повідомленні.

Холі працює медбратом у структурі охорони здоров’я Великої Британії. Розповідає, що почув про львівську дитячу лікарню, коли в Україні почали бомбити ворожі війська, і вирішив таким чином допомогти українським колегам рятувати хворих дітей..

«Я думав, що мені краще купити – мотоцикл чи швидку допомогу? Обрав друге», - жартує наш благодійник.

Разом із машиною швидкої допомоги британець привіз вогнегасники, дефібрилятор, засоби індивідуального захисту, медикаменти тощо.

Як повідомляв Укрінформ, станом на сьогодні, львівський Охматдит прийняв понад 80 дітей з областей, де зараз відбуваються бойові дії. Діти від першого дня народження до 18 років, з різними хворобами: пневмонія, пієлонефрит, COVID-19, переломи, а є й такі, що мають вогнепальні поранення.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-