Нагодувати армію: у Рівненщині організували виробництво консервів

Нагодувати армію: у Рівненщині організували виробництво консервів

Укрінформ
У Рівненській області організували виробництво консервної продукції для військових та в регіони, постраждалі внаслідок воєнних дій.

Про це повідомляє у Фейсбуці пресслужба облдержадміністрації, передає Укрінформ.

«На виробництво консервів сільські господарства Рівненського та Сарненського районів передали 28 голів великої рогатої худоби. Загальна маса 10 тонн. Вже готові тушкованки передадуть для військових та в регіони, постраждалі внаслідок воєнних дій», - повідомила директорка обласного департаменту АПК Рівненської обласної військової адміністрації Надія Переходько.

За її словами, підприємства з виробництва борошна, хліба, молока та м'яса області працюють стабільно. Харчі постачаються в торговельну мережу безперебійно.

Як повідомляв Укрінформ, робота гуманітарного хабу на Рівненщині продовжується. Автодорогами відправили уже більше 70-ти фур допомоги в центральну та східну Україну. Вантажі доставляють не лише дорогами, а й залізницею. Перші два вагони уже зустріли та розвантажили в Харкові. Ще два очікують мають прибути сьогодні. Напередодні відправили гуманітарну допомогу і до Запоріжжя.

Як повідомлялось, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-