Ми своїх не кидаємо: Данілов запевнив, що знайдуть спосіб евакуювати людей із Маріуполя

Ми своїх не кидаємо: Данілов запевнив, що знайдуть спосіб евакуювати людей із Маріуполя

Укрінформ
Секретар Ради національної безпеки й оборони Олексій Данілов запевнив, що Маріуполь не залишиться сам на сам і буде знайдено спосіб для евакуації людей.

Про це він зазначив в ефірі єдиного телемарафону низки українських телеканалів, повідомляє Укрінформ.

«Думаю, що найближчим часом військові будуть розуміти, у який спосіб треба вирішувати це питання. Я не можу зараз це наголошувати, але ми точно своїх не будемо кидати, ми точно не будемо полишати сам на сам у такій біді, у якій сьогодні знаходиться місто Маріуполь», - сказав Данілов.

Він розповів, що щодня тримає контакт із керівником Донецької обласної військової адміністрації Павлом Кириленком, однак додав, що пропозиції України щодо гуманітарних коридорів не сприймає сторона-агресор.

Як повідомлялося, у середу в Маріуполі російські війська знищили під час авіанальоту пологовий будинок у центрі міста, лікарню, дитяче відділення і терапію.

На місці падіння авіабомби, скинутої російським агресором біля дитячої лікарні, залишилася вирва діаметром понад 10 метрів.

24 лютого президент росії путін оголосив про початок російського вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-