Директору підприємства у Дніпрі повідомили про підозру - передавав секретні дані росії

Директору підприємства у Дніпрі повідомили про підозру - передавав секретні дані росії

Укрінформ
Прокуратура повідомила про підозру директору одного з підприємств Дніпра за фактом передачі інформації військового характеру фсб рф та у фінансуванні терористів «ДНР».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури затримано та повідомлено про підозру директору одного з підприємств Дніпра у державній зраді, в організації фінансового забезпечення терористичної організації «ДНР», групою осіб у великих розмірах, а також у сприянні діяльності терористичної організації (ч. 2 ст. 258-5, ч. 1 ст. 258-3, ч. 1 ст. 111 Кримінального кодексу України).

Підозрюваний на виконання завдання кураторів фсб рф спільно з колишніми військовими офіцерами Головного управління розвідки Міністерства оборони України контролював виконання оборонних замовлень та організував передачу відомостей про дислокацію військових частин Збройних сил України спецслужбам рф.

Також чоловік налагодив постачання товарно-матеріальних цінностей на тимчасово окуповану територію Донецької області для забезпечення функціонування терористичної організації «ДНР».

4 березня його затримали спецслужби у Києві.

Підозрюваному обрали запобіжний захід – тримання під вартою.

Як повідомляв Укрінформ, Служба безпеки України минулої доби затримала під Майорськом Донецької області 13 ворогів із так званої "ДНР".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-