Ворог пошкодив газопровід Донецьк-Маріуполь

Ворог пошкодив газопровід Донецьк-Маріуполь

Укрінформ
Через пошкодження агресором газогону Донецьк-Маріуполь десятки населених пунктів на території від Вугледара до Бердянська залишаться без газу.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Кабінет Міністрів.

В уряді також нагадали, що на вимогу оператора газорозподільчих мереж АТ «Київоблгаз» Оператор ГТС України відключив газорозподільні станції (ГРС) «Ірпінь», «Ворзель», «Блиставиця», «Стоянка», «5 (Гостомель, заводи)», «Чайки». 96 тисяч абонентів у передмістях Києва залишаються без газопостачання. “Через активні бойові дії співробітники Оператора ГТС і Київоблгазу не можуть ліквідувати пошкодження. В результаті станом на ранок обмежене газопостачання в населених пунктах: Ірпінь, Буча, Гостомель, Ворзель, Коцюбинське. Відновлювальні роботи можливо розпочати лише після припинення бойових дій. Загалом в Київській області зараз понад 98 тисяч домогосподарств без газопостачання”, - йдеться у повідомленні.

Окрім того, під час нічних обстрілів з російських реактивних систем залпового вогню в Миколаївській області пошкоджено газопроводи середнього тиску. Для аварійного ремонту пошкоджених ділянок задіяно чотири бригади аварійно-диспетчерської служби, які роблять усе можливе для відновлення безперебійного газопостачання. На ранок 7 березня в області було більше семи тисяч домогосподарств без газопостачання.

Як повідомлялося, за даними НАЕК “Енергоатом”, всі діючі українські атомні електростанції працюють стабільно. Поточна потужність чотирьох АЕС забезпечує необхідні обсяги виробництва електроенергії для потреб країни, - запевняють в компанії. Радіаційний, протипожежний та екологічний стан на АЕС і прилеглих до них територіях не змінювався й перебуває у межах чинних норм. Запорізька АЕС наразі перебуває під повним контролем російських окупантів. На станції працює український персонал, який намагається максимально гарантувати безпечну роботу ядерних об'єктів.

Фото ілюстративне: gettyimages.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-