У Херсоні шеф-кухарі об’єдналися заради допомоги жителям міста

У Херсоні шеф-кухарі об’єдналися заради допомоги жителям міста

Укрінформ
У Херсоні об’єдналися три шеф-кухарі, щоб годувати жителів міста, які знаходяться у бомбосховищах. Щоденно їжею забезпечують 200-300 людей.

Про це у Фейсбуці повідомила Херсонська міська рада, передає Укрінформ.

«У Херсоні три кухарі (Олександр Шостак, Сергій Пантак, Олексій Александров) щодня від початку війни продовжують готувати для лікарів, пацієнтів та людей, які знаходяться в бомбосховищах. Щодня годують від 200 до 300 людей. І планують робити це і надалі», - зазначається у повідомленні.

Проте продуктів у кухарів залишилося на кілька днів, тому вони просять долучитися волонтерів і всіх небайдужих, хто може допомогти фінансово чи продуктами.

Як повідомляв Укрінформ, вчора, 5 березня на центральній площі Свободи у Херсоні відбулася масова мирна акція протесту. Херсонці протягом трьох годин проводили мітинг проти агресора і відмовилися брати "гуманітарку" ворога. Акція проти «руського міру» відбувалась і 6 березня. 

24 лютого Росія оголосила війну Україні. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та з Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають в житлові будинки українців. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-