У Дніпрі виділили 65 млн грн на посилення заходів безпеки в місті

У Дніпрі виділили 65 млн грн на посилення заходів безпеки в місті

Укрінформ
У Дніпрі скоротили фінансування роботи з благоустрою та інфраструктури і виділили 65 млн грн на посилення заходів безпеки у місті, а також обслуговування техніки сил тероборони і добровольчих формувань.

За це депутати проголосували на 17-й позачерговій сесії міськради, яка пройшла в форматі ZOOM-конференції, повідомляє Укрінформ із посиланням на пресслужбу Дніпровської мерії.

"У Дніпрі перерозподілили міський бюджет на 2022 рік... На 100 млн грн скоротилось фінансування Департаменту благоустрою та інфраструктури. Кошти спрямують на додаткове фінансування інших департаментів... Департамент громадського порядку та цивільного захисту ДМР – 65 млн грн. Перерозподіл коштів дозволить посилити заходи безпеки в Дніпрі та захистити мешканців", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Департамент громадського порядку та цивільного захисту ДМР, окрім іншого, буде надавати послуги з технічного обслуговування та ремонту автотранспорту та плавзасобів Сил територіальної оборони ЗСУ, в тому числі добровольчих формувань Дніпровської міської територіальної громади. Також їм буде надаватися фінансова підтримка. Окрім того, цим коштом закуплять медикаменти, у разі необхідності — продукти харчування та засоби радіозв’язку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-