У лікарнях Маріуполя є постраждалі від обстрілів, у тому числі діти

У лікарнях Маріуполя є постраждалі від обстрілів, у тому числі діти

Укрінформ
У Маріуполі у чотирьох лікарнях є мешканці, постраждалі від обстрілів російських військових, серед них троє дітей.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила Маріупольська міська рада. 

«Охорона здоров’я - До ОЛІЛ (Обласна лікарня інтенсивного лікування) надійшло 26 людей, з них 10 маріупольців. Всі - середньої тяжкості. У Міськлікарні №1 – без змін – 5 дорослих (1 тяжкий, 4 середньої тяжкості). У МТМО (Маріупольське територіальне медичне об'єднання) – 1 дитина (середньої тяжкості). Наразі з Маріупольського району везуть ще одну поранену дитину. На даний момент очікується ще одна дитина з Талаківки. У Міськлікарні №4 – 2 маріупольці: 1 – важкий, 1 – середньої тяжкості», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що усі заклади охорони здоров'я переведені у посилений режим роботи (24/7), готовність та забезпеченість у медикаментах та перев'язувальних матеріалах – в об’ємах 100%.

У міськраді підкреслили, що оперативна обстановка в Маріуполі та його околицях контрольована українськими військовими. Станом на 16:00 була спроба прориву російських військ в районі національного пункту Піщевик. Атаку було відбито, за попередніми даними було знищено 3 ворожих танки.

Як повідомляв Укрінформ, глава країни-агресора Володимир Путін 24 лютого оголосив, що розпочинає спецоперацію в Україні та вводить російські війська. Після цього на низку українських міст було скоєно ракетні удари, атаковано військові об'єкти Збройних сил України.

Верховна Рада вранці 24 лютого затвердила указ Президента Володимира Зеленського щодо запровадження воєнного стану на всій території України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-