У Миколаєві не змогли вчасно звести мости через дві непередбачувані події

У Миколаєві не змогли вчасно звести мости через дві непередбачувані події

Укрінформ
У Миколаєві 21 лютого не змогли вчасно звести Інгульський та Південнобузький мости через дві непередбачувані події - спочатку несамохідний плавкран «ПК23» врізався в опору мосту, а згодом на Інгульській переправі зник струм.

Про це повідомив голова Миколаївської ОДА Віталій Кім у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Наразі знеструмлено Інгульський міст. На місці працюють представники Миколаївобленерго та Головного управління ДСНС в Миколаївській області. Екстрено вирішуємо питання щодо відкриття проїзду через Миколаївський суднобудівний завод», - сказав Кім.

Читайте також: Запорізькі мостобудівники з'єднали лівий берег Дніпра з Хортицею

Тим часом ще про одну неординарну подію повідомили в КП «Експлуатаційне Лінійне Управління автошляхів»: несамохідний плавкран врізався в опору мосту, у зв’язку з чим процес його проходу під мостами затягнувся. Кран пройшов о 13.53, звели Інгульский міст о 14.09, рух транспорту відновили о 14.13.

Через те, що мости не змогли вчасно звести, у місті утворився кількакілометровий корок. Згодом струм таки відновили, а суднобудівний завод, за повідомленням керівника патрульної поліції області Віталія Даніли, надав можливість альтернативного проїзду через свою територію. Щоправда, користуватися проїздом через заводську переправу можна лише на виїзд із міста Миколаєва.

Фахівці кажуть, що рух через Інгульський міст буде відновлено, щойно завершиться буксирування плавкрану.

Зазначимо, що процедура розведення обох мостів – стандартна для Миколаєва. Цього разу їх розвели для того, щоб в акваторію Миколаївського суднобудівного заводу увійшли для ремонту два буксири "Бузький" та "Урал", а також несамохідний плавкран "ПК23".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-