Кожна тергромада матиме сучасний ЦНАП – Кирило Тимошенко

Кожна тергромада матиме сучасний ЦНАП – Кирило Тимошенко

Відео
Укрінформ
Кожна територіальна громада матиме сучасний центр надання адміністративних послуг.

Як передає Укрінформ, про це заявив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко під час національного форуму «Безпечні та спроможні громади майбутнього» у Києві.

Тимошенко зазначив, що центральна та місцева влади спільно працюють, щоб забезпечити умови сучасного європейського стандарту та побутового комфорту мешканців громад. Цей процес включає широкий комплекс заходів, зокрема створення зручної мережі сучасних ЦНАПів.

«Вже третій рік поспіль ми разом втілюємо дуже успішну програму, ініційовану Президентом, – «Велике будівництво». Держава робить усе можливе для проведення масштабного будівництва і реконструкції інфраструктури в Україні», – зазначив заступник керівника ОП.

Читайте також: ЦНАПи допоможуть отримати гроші у межах «єПідтримки» - Мінцифри

Як повідомляв Укрінформ, на розвиток мережі ЦНАП у державному бюджеті-2022 передбачено 231 млн грн субвенції. За рішенням Кабміну, громади, де проживають понад 10 тис. людей і досі немає ЦНАПу, отримають субвенцію у першу чергу.

Торік 188 громад отримали 231 млн грн першої субвенції на розвиток мережі Центрів надання адміністративних послуг; на сьогодні понад 85% цих коштів уже використано.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-