Громади Вінниччини виділили на тероборону області понад 21 мільйон гривень

Громади Вінниччини виділили на тероборону області понад 21 мільйон гривень

Укрінформ
У Вінницькій області 57 громад та обласна рада виділили на підтримку тероборони регіону понад 21 мільйон гривень.

Про це у Фейсбуці повідомляє Вінницька ОДА, передає Укрінформ.

"На територіальну оборону Вінниччини виділено 21 мільйон гривень. Як зазначив голова обласної державної адміністрації Сергій Борзов, кошти на територіальну оборону Вінниччини виділили 57 територіальних громад та обласна рада", - йдеться у повідомленні.

Також там зазначили, що найближчими днями із 18 до 25 лютого відбудуться сесії ще у шести громадах Вінницької області, на яких також вирішуватимуть питання щодо виділення коштів на підтримку тероборони регіону.

Голова обласної державної адміністрації підкреслив, що виділені кошти будуть витрачені на підготовку територіальної оборони та населення України до участі в русі національного спротиву.

Читайте також: Полтавщина спрямувала на тероборону близько ₴46 мільйонів

Як повідомляв Укрінформ, 15 лютого дев'ять областей виділили гроші на організацію місцевої територіальної оборони: Кіровоградська, Чернігівська, Полтавська, Вінницька, Чернівецька, Миколаївська, Херсонська, Хмельницька та Одеська. Наступного дня Харківська, Львівська, Закарпатська, Івано-Франківська та Дніпропетровська області також виділили гроші на організацію місцевої територіальної оборони.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-