На Львівщині шквальний вітер зірвав дах із лікарні

На Львівщині шквальний вітер зірвав дах із лікарні

Фото
Укрінформ
Сильний вітер пошкодив дах Стебницької міської лікарні, знеструмив багато населених пунктів та зірвав покрівлі.

Про це повідомляє пресслужба Дрогобицької міської ради, передає Укрінформ. 

«З ночі на Львівщині лютує негода. Внаслідок сильних поривів вітру у Дрогобицькій громаді пошкодило дахи на будівлях та лінії електропередач. Зокрема, на вулиці Лесі Українки у Дрогобичі вітер пошкодив дах приватного житлового будинку. В гімназії №9 також пошкоджено дах. Однак найбільше постраждала будівля Стебницької міської лікарні. Внаслідок сильних поривів вітру в будівлі медичного закладу пошкоджено 120 метрів квадратних даху»,- зазначено у повідомлені.

Крім того, вітром пошкодило лінію електропередах, внаслідок чого село Снятинка тимчасово залишилось без світла. Роботи з відновлення електропостачання та ремонту дахів вже тривають.

Читайте також: Над Польщею пронісся буревій, сотні тисяч людей залишились без світла

Як повідомили кореспонденту Укрінформу у пресслужбі Львівобленерго, сильний вітер спричив знеструмлення не лише в Дрогобицькій ТГ. Внаслідок стихії в області знеструмлені 32 лінії електропередачі напругою 6-10 кВ повністю та 12 частково. Без електропостачання залишилися 93 населені пункти повністю та 69 частково. Зокрема, зараз ведуться роботи по відновленню електропостачання у Стрийській, Дрогобицькій, Бориславській, Старосамбірській, Самбірській, Жидачівській, Перемишлянській, Городоцькій, Мостиській, Золочівській, Буській, Турківській, Сколівській, Жовківській та Пустомитівській територіальних громадах.

Відновлюють електроживлення 52 бригади у складі 223 працівників ПрАТ «Львівобленерго», задіяли 78 одиниць техніки.

За даними синоптиків, 17 лютого очікуються сильні пориви вітру до 25-30 м/c.

Фото: drohobych-rada.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-