ДТП з кортежем Ярославського: поліція встановила особу загиблого

ДТП з кортежем Ярославського: поліція встановила особу загиблого

Укрінформ
Поліція встановила особу загиблого в ДТП на трасі Київ - Харків - Довжанський. Ним виявився 36-річний житель Чугуївського району Харківської області.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області, передає Укрінформ.

"Встановлено особу загиблого в ДТП. Ним виявився 36-річний житель Чугуївського району Харківської області", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за результатами проведених заходів вилучено два автомобілі, сервери, інформація з яких ретельно відпрацьовується.

Працівники поліції вже здійснили санкціоновані судом обшуки у готелі та за місцем мешкання харківського бізнесмена, а також за адресою проживання особи, яка звернулась до поліції з інформацією про свою причетність до вказаної ДТП. Метою обшуку було вилучення інформації з камер відеоспостереження, підтвердження використання автомобіля Mercedes та причетності інших осіб до скоєння дорожньо-транспортної пригоди.

Читайте також: ДБР порушило справу щодо спроби фальсифікації ДТП з кортежем Ярославського

Окрім того, 10 лютого поліція внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 396 (приховування злочину) Кримінального кодексу України та оголосила про підозру у вчиненні даного кримінального правопорушення чоловіку, який заявив в поліцію про свою причетність до дорожньо-транспортної пригоди. Відповідно до санкції статті, такі дії караються позбавленням волі на строк до 3 років.

Як повідомляв Укрінформ, 9 лютого близько 23:00 на автошляху Київ - Харків - Довжанський виявили тіло невідомого чоловіка з тілесними ушкодженнями. Правоохоронці розпочали встановлення особи загиблого, а також винуватців ДТП.

Читайте також: ДТП за участю кортежу Ярославського: поліція провела серію обшуків

Пресслужба Міністерства внутрішніх справ України повідомила, що поліція викликає на допит можливого учасника дорожньо-транспортної пригоди Олександра Ярославського. Згодом у прокуратурі поінформували, що до правоохоронців звернувся «працівник відомого харківського бізнесмена», який визнав свою провину в ДТП.

У бізнесгрупі DCH, засновником і президентом якої є Ярославський, повідомили, що бізнесмен вилетів до Лондона для зустрічі з родиною за заздалегідь складеним графіком.

10 лютого у Харкові оголосили підозру водію з компанії президента групи DCH Ярославського, який зізнався, що був за кермом під час смертельної ДТП.

Цього ж дня міністр внутрішніх справ Денис Монастирський звільнив начальника поліції Харківської області Станіслава Перліна через смертельну ДТП із кортежем бізнесмена Ярославського, ОГПУ взяв справу під свій контроль. Поліція проводить слідчі дії: експертизу авто і обшуки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-