Ярославський залишив країну за робочим графіком – пресслужба DCH

Ярославський залишив країну за робочим графіком – пресслужба DCH

Укрінформ
Бізнесмен Олександр Ярославський, якого поліція збиралася допитати у зв'язку зі смертельною ДТП під Харковом, вилетів до Лондона для зустрічі з родиною за заздалегідь складеним графіком.

Про це повідомили у бізнесгрупі DCH, засновником і президентом якої є Ярославський, передає Укрінформ. 

"10 лютого 2022 р. Олександр Ярославський, відповідно до сформованого на початку поточного тижня робочого графіка, відлетів до Лондона для зустрічі з сім'єю", – йдеться у повідомленні.

Щодо ДТП, яка сталася у ніч з 9 на 10 лютого 2022 р. на автодорозі Київ–Харків–Довжанський, в компанії повідомили, що за кермом автомобіля з номерними знаками, виявленими на місці події, перебував водій, який працює в одній із додаткових служб DCH.

"Вночі, прямуючи до Харкова для паркування автомобіля, він в умовах обмеженої видимості здійснив наїзд на перешкоду, характер якої під час руху не розпізнав. Вранці було виявлено факт відсутності номерного знака, а також з'ясували інші обставини справи. Уповноважені співробітники повідомили поліції, і водій одразу прибув до відділення для допиту. В цей час він співпрацює зі слідством і очікує на оприлюднення запобіжного заходу", – зазначили в пресслужбі.

Читайте також: Водій Ярославського повідомив слідчим про свою вину у ДТП

Як повідомляв Укрінформ, близько 23:00 9 лютого на автошляху Київ–Харків–Довжанський виявили тіло невідомого чоловіка близько 50 років із тілесними ушкодженнями. Правоохоронці розпочали встановлення особи загиблого, а також винуватців ДТП.

Пресслужба Міністерства внутрішніх справ України повідомила, що поліція викликає на допит можливого учасника дорожньо-транспортної пригоди Олександра Ярославського. Згодом у прокуратурі поінформували, що до правоохоронців звернувся "працівник відомого харківського бізнесмена", який визнав свою провину в ДТП.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-