Оголосили підозру водію з компанії Ярославського, який зізнався у смертельній ДТП

Оголосили підозру водію з компанії Ярославського, який зізнався у смертельній ДТП

Укрінформ
У Харкові оголосили підозру водію з компанії групи DCH Олександра Ярославського, який зізнався, що був за кермом під час смертельної ДТП.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив речник Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко.

"Водію оголосили підозру за ч. 2 ст. 286 та ч. 3 ст. 135 (порушення правил дорожнього руху; залишення в небезпеці, що спричинило смерть людини)", - зазначив Чубенко.

За його словами, 50-річний водій прийшов до поліції вранці 10 лютого.

"Він визнав причетність до смертельного ДТП, але вважав, що збив тварину або наїхав на якийсь предмет", - повідомив Чубенко, додавши, що прокуратура в суді наполягатиме на запобіжному заході у вигляді тримання під вартою.

За словами Чубенка, особу загиблого наразі не встановлено, на вигляд йому близько 50 років.

Читайте також: Водій Ярославського повідомив слідчим про свою вину у ДТП

Як повідомляв Укрінформ, 9 лютого близько 23:00 на автошляху Київ - Харків - Довжанський виявили тіло невідомого чоловіка з тілесними ушкодженнями. 

Пресслужба МВС повідомила, що поліція викликає на допит можливого учасника дорожньо-транспортної пригоди бізнесмена Олександра Ярославського. Згодом у прокуратурі поінформували, що до правоохоронців звернувся "працівник відомого харківського бізнесмена", який визнав свою провину в ДТП.

Читайте також: Смертельна ДТП на Харківщині: Ярославського допитають після його повернення в Україну

У групі DCH, засновником і президентом якої є Ярославський, повідомили, що бізнесмен вилетів до Лондона для зустрічі з родиною за заздалегідь складеним графіком. Поліція викликатиме його на допит після повернення.

У компанії також повідомили, що за кермом автомобіля з номерними знаками, виявленими на місці ДТП, перебував водій, який працює в одній зі служб DCH.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-