Смертельна ДТП на Харківщині: Ярославського допитають після його повернення в Україну

Смертельна ДТП на Харківщині: Ярославського допитають після його повернення в Україну

Укрінформ
Після повернення в Україну бізнесмена Олександра Ярославського запросять для участі у проведенні необхідних процесуальних дій стосовно смертельної ДТП, яка сталася 9 лютого на автодорозі Київ–Харків–Довжанський.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє МВС України.

У МВС нагадали, що попередньо поліцейські встановили, що 9 лютого близько 22:55 в районі 534 км автодороги Київ–Харків–Довжанський невстановлений автомобіль, який рухався з боку міста Чугуєв в напрямку Харкова, смертельно травмував пішохода.

Слідчі поліції Харківщини відкрили кримінальне провадження за двома статтями Кримінального кодексу України. Зокрема, подія кваліфікована за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) та за ч. 3 ст. 135 (залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України.

"Поліція перевіряє інформацію щодо причетності до ДТП кортежу бізнесмена Олександра Ярославського. Відразу після повернення в Україну слідчі запросять його для участі у проведенні необхідних процесуальних дій", – ідеться у повідомленні МВС.

У рамках кримінального провадження правоохоронці опрацьовуватимуть наявну інформацію та встановлюватимуть усі обставини ДТП.

Читайте також: Підлітка, який у Луцьку на пішохідному переході збив 6 людей, взяли під варту — МВС

Як повідомляв Укрінформ, 9 лютого близько 23:00 на автошляху Київ–Харків–Довжанський виявили тіло невідомого чоловіка близько 50 років із тілесними ушкодженнями. Правоохоронці розпочали встановлення особи загиблого, а також винуватців ДТП.

Пресслужба Міністерства внутрішніх справ України повідомила, що поліція викликає на допит можливого учасника дорожньо-транспортної пригоди Олександра Ярославського. Згодом у прокуратурі поінформували, що до правоохоронців звернувся "працівник відомого харківського бізнесмена", який визнав свою провину в ДТП.

У бізнесгрупі DCH, засновником і президентом якої є Ярославський, повідомили, що бізнесмен вилетів до Лондона для зустрічі з родиною за заздалегідь складеним графіком.

Щодо ДТП, яка сталася у ніч на 10 лютого 2022 р. на автодорозі Київ–Харків–Довжанський, в компанії повідомили, що за кермом автомобіля з номерними знаками, виявленими на місці події, перебував водій, який працює в одній із додаткових служб DCH.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-