Водію з кортежу Ярославського сьогодні обиратимуть запобіжний захід

Водію з кортежу Ярославського сьогодні обиратимуть запобіжний захід

Укрінформ
Київський райсуд Харкова розгляне сьогодні клопотання прокуратури про обрання запобіжного заходу водію з кортежу відомого бізнесмена Олександра Ярославського, який учора заявив, що був за кермом під час смертельної ДТП на трасі поблизу Чугуєва.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив співробітник апарату суду.

"Засідання суду призначено на сьогодні о 15:00", - зазначив співробітник.

За його поясненням, засідання мало відбутися учора, але перенесено на прохання адвоката.

Як повідомляв Укрінформ, 9 лютого близько 23:00 на автошляху «Київ-Харків-Довжанський» виявили тіло невідомого чоловіка близько 50 років із тілесними ушкодженнями. Правоохоронці розпочали встановлення особи загиблого, а також винуватців ДТП.

Пресслужба Міністерства внутрішніх справ України повідомила, що поліція викликає на допит можливого учасника дорожньо-транспортної пригоди Олександра Ярославського. Згодом у прокуратурі поінформували, що до правоохоронців звернувся «працівник відомого харківського бізнесмена», який визнав свою провину в ДТП.

Читайте також: Смертельна ДТП на Харківщині: Ярославського допитають після його повернення в Україну

У бізнесгрупі DCH, засновником і президентом якої є Ярославський, повідомили, що бізнесмен вилетів до Лондона для зустрічі з родиною за заздалегідь складеним графіком.

10 лютого у Харкові оголосили підозру водію з компанії президента групи DCH Олександра Ярославського, який зізнався, що був за кермом під час смертельної ДТП.

Цього ж дня міністр внутрішніх справ Денис Монастирський звільнив начальника поліції Харківської області Станіслава Перліна через смертельну ДТП із кортежем бізнесмена Ярославського.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-