Лікарі з Дніпра приїхали у Кропивницький для лікування постраждалих від вибуху дітей

Лікарі з Дніпра приїхали у Кропивницький для лікування постраждалих від вибуху дітей

Укрінформ
У Кропивницький для лікування дітей, які отримали опіки через вибух і пожежу в квартирі 9-поверхівки, прибули фахівці з Дніпра.

Про це на брифінгу сказав заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сьогодні рано вранці ми прислали сюди двох спеціалістів, яких нам порекомендував міністр охорони здоров'я. Фахівці саме з дитячих опіків приїхали з Дніпра і консультують місцевих лікарів. При потребі діти будуть перевезені для естетичних і інших операцій до Дніпра чи Києва, звісно, з дозволу матері", - зазначив Тимошенко.

Читайте також: Вибух газу у Кропивницькому: Кирило Тимошенко обіцяє постраждалим усю необхідну допомогу

За інформацією міської ради Кропивницького, 8-річну дівчинку з 30% опіків тіла госпіталізовано в реанімаційне відділення обласної клінічної дитячої лікарні, 13-річну із 17% опіків обличчя, спини зі станом середньої важкості госпіталізовано в опікове відділення Кіровоградської обласної лікарні.

Постраждав також 63-річний працівник газової служби. Його теж було госпіталізовано до обласної лікарні з незначними опіками обличчя і кистей рук. Його стан практично задовільний, і він переведений на амбулаторне лікування.

Як повідомляв Укрінформ, 2 лютого близько 16.00 у будинку на вулиці Попова, 24, стався вибух газу, який призвів до пожежі у квартирі на другому поверсі. Загинув 37-річний чоловік, ще троє - постраждали.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-