У Кропивницькому з під'їзду, де стався вибух, відселили людей

У Кропивницькому з під'їзду, де стався вибух, відселили людей

Укрінформ
У Кропивницькому відселили мешканців другого під'їзду 9-поверхового будинку по вул.Попова, де напередодні стався вибух газу і пожежа: шістьом надали місця в готелі, інші перебралися до друзів і знайомих.

Про це повідомляє пресслужба Кропивницької міської ради, передає Укрінформ.

"Шістьох мешканців другого під’їзду відселено на тимчасове проживання до готелю «Турист». Зазначених осіб відповідною міською спеціалізованою службою забезпечено харчуванням. Решта мешканців будинку від розміщення в готелі відмовились у зв’язку з наявною можливістю перебування у близьких та друзів", - йдеться у повідомленні.

У міськраді зазначили, що попереднім візуальним оглядом стану конструктивних елементів будинку встановлена наявність пошкодження віконного скла в 74 квартирах у першому, другому та третьому під’їздах будинку. У другому під’їзді між 1 та 2 поверхами пошкоджено перекриття в квартирах № 37 та 40, між 2 та 3 поверхами в квартирах № 40 та 44, а також суміжна стіна між квартирою № 40, у якій стався вибух, та № 8, яка знаходиться в першому під’їзді на другому поверсі.

Читайте також: У Кропивницькому рятувальники надають допомогу постраждалим від вибуху газу

На теперішній час будинок повністю відключений від газо-, електро- та водопостачання.

Попередньо розмір збитків буде встановлено сьогодні до 15.00, сказала на брифінгу голова Кіровоградської ОДА Марія Чорна.

Як повідомляв Укрінформ, 2 лютого близько 16.00 у будинку на вулиці Космонавта Попова, 24 у квартирі на другому поверсі стався вибух з наступною пожежею і горінням речей домашнього вжитку на площі 60 м. кв. Загинув 37-річний чоловік, постраждали двоє дітей 8 і 13 років та 63-річний чоловік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-