У «червону» зону карантину можуть перевести ще дев’ять областей

У «червону» зону карантину можуть перевести ще дев’ять областей

Укрінформ
Комісія ТЕБ та НС розгляне питання переведення на «червоний» рівень епідемічної небезпеки ще 9 областей.

Як передає Укрінформ, про це під час засідання Комітету ВР з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування сказав міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко.

"Зараз дві області перебувають на червоному рівні епіднебезпеки. Також Львівська, Вінницька, Волинська, Донецька, Житомирська, Закарпатська, Одеська, Сумська, Хмельницька, тобто ще 9 областей, найближчим часом будуть розглянуті на комісії ТЕБ та НС, будемо дивитися, яке рішення приймаємо з приводу введення чи невведення червоного рівня епіднебезпеки з урахуванням завантаженості ліжок для госпіталізації" - сказав Ляшко.

Читайте також: Кількість COVID-хворих в Україні щотижня зростає приблизно на 50% - Ляшко

Він додав, що буде враховуватися завантаженість ліжок як для дорослих, так і для дітей, оскільки збільшується захворюваність на COVID-19 серед дітей порівняно з осінньою хвилею.

Як повідомляв Укрінформ, станом на 1 лютого у жовтій зоні епіднебезпеки перебувають Кіровоградська та Полтавська області. У червоній зоні - Івано-Франківська та Рівненська області. Решта регіонів та місто Київ перебувають у помаранчевій зоні епіднебезпеки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-