У приватному будинку на Львівщині вибухнув газ: є постраждалі

У приватному будинку на Львівщині вибухнув газ: є постраждалі

Укрінформ
У с. Ниновичі Червоноградського району в приватному житловому будинку вибухнув газ, у результаті постраждало п'ятеро осіб.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба ДСНС.

"25 грудня о 11:50 до ДСНС надійшла інформація, що у с. Ниновичі Червоноградського району в одноповерховому дерев’яному приватному житловому будинку стався вибух (попередньо газоповітряної суміші), внаслідок чого постраждали 5 осіб. На місці проводиться огляд потерпілих працівниками швидкої медичної допомоги", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у результаті вибуху будинок зруйновано повністю. За фактом вибуху газу у будинку відкрито кримінальне провадження.

"Слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальні провадження за ч.2 ст.270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки) Кримінального кодексу України... Досудове розслідування триває. Правоохоронці встановлюють всі обставини події", - заявили у поліції.

За даними правоохоронців, на момент вибуху у будинку перебували всі його мешканці - сім’я з п’яти осіб. Унаслідок вибуху 11-річна дівчинка, двоє юнаків віком 19 та 20 років та їхні 43-річна мати і 47-річний батько дістали опіки різної тяжкості та були госпіталізовані.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-