У Харкові молодіжний офіс ОПЗЖ облили фарбою та розписали

У Харкові молодіжний офіс ОПЗЖ облили фарбою та розписали

Фото
Укрінформ
У Харкові фасад офісу молодіжного крила міської організації "Опозиційна платформа - За життя", що на провулку М'ясний, 1, облили червоною фарбою та розписали.

Як передає Укрінформ, фото розмальованого фасаду 19 грудня опублікували у Telegram-каналі організації "Фрайкор".

Як розповів кореспонденту Укрінформу речник організації "Фрайкор" Богдан Войцеховський, фото їм надали "невідомі патріоти".

Водночас у відділі комунікації ГУ Нацполіції в Харківській області зазначили, що будь-якої заяви щодо події до поліції не надходило.

У організації ОПЗЖ назвали подію провокацією, на яку "не треба звертати увагу".

Як повідомляв Укрінформ, 12 листопада 2020 року в Харкові невідомі залили червоною фарбою фасад партійного офісу ОПЗЖ, що на вулиці Полтавський шлях, 22. Тоді ж громадська організація "Фрайкор" заявила у телеграм-каналі, що це зробили "нічні вітри".

29 жовтня 2020 року в Харкові розмалювали міський офіс ОПЗЖ. На будівлі залишили трафаретні малюнки із портретом Василя Стуса та написом "Заборонена правда - все одно правда".

5 жовтня 2020 року в Харкові невідомі пошкодили банер на фасаді офісу "ОПЗЖ", що на вулиці Полтавський шлях, 22. На місце події прибула поліція, складений протокол.

Вночі 26 серпня 2020 року невідомі пошкодили плакат та адресну табличку на офісі партії ОПЗЖ, що на вулиці Полтавський шлях, 22. Поліція, яка прибула на місце, склала протокол: "Порушень громадського порядку не зафіксовано".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-