Уряд створить комісію з розслідування причин ДТП на Чернігівщині

Уряд створить комісію з розслідування причин ДТП на Чернігівщині

Оновлено
Укрінформ
Кабінет Міністрів створить комісію з розслідування причин ДТП на Чернігівщині, внаслідок якої загинуло 13 людей.

Про це на засіданні уряду 9 грудня повідомив Прем'єр-міністр Денис Шмигаль, передає кореспондент Укрінформу.

"7 грудня сталася страшна трагедія - дорожньо-транспортна пригода під Черніговом, внаслідок зіткнення мікроавтобуса з фурою загинуло 13 людей, ще шестеро дістали травми. Сьогодні уряд прийме рішення про створення комісії з технічного розслідування ДТП", - сказав Шмигаль.

Він додав, що звіт про результати розслідування причин аварії має бути поданий до Кабінету Міністрів до 31 січня 2022 року, після цього уряд прийматиме рішення щодо підвищення безпеки на дорогах та експлуатації транспорту.

Згодом стало відомо, що Кабінет Міністрів утворив урядову комісію з технічного розслідування дорожньо-транспортної пригоди, що сталася 7 грудня у Чернігівській області.

Згідно з текстом пояснювальної записки до розпорядження, завданням комісії є встановити причини ДТП, яка сталась 7 грудня на Чернігівщині.

Урядову комісію очолить заступник міністра інфраструктури Мустафа Найєм.

Як повідомлялося, 7 грудня вранці сталося зіткнення вантажівки з пасажирським мікроавтобусом на трасі Н-27 Чернігів-Грем'яч біля с. Брусилів. Унаслідок ДТП 13 людей загинуло, семеро з травмами госпіталізовані.

Керівник Чернігівської обласної прокуратури Сергій Василина у Фейсбуці заявив, що причиною масштабної ДТП у Чернігівській області можуть бути складні погодні умови, проте є також питання до стану дорожнього покриття і технічного стану автобуса.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-