Кількість загиблих в ДТП на Чернігівщині зросла до 13

Кількість загиблих в ДТП на Чернігівщині зросла до 13

Фото
Укрінформ
Унаслідок ДТП у Чернігівській області, яка сталася у вівторок, 13 осіб загинуло та ще 7 були травмовані.

Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба ДСНС у Телеграмі.

“Станом на 11:50 7 грудня внаслідок зіткнення вантажного автомобіля з маршрутним мікроавтобусом Чернігів-Борзна, що сталося поблизу с. Брусилів Чернігівського району на автошляху Н-27 Чернігів-Грем’яч, загинуло 13 та травмовано 7 осіб, яких з різними ступенями тяжкості госпіталізовано до лікарні”, - йдеться у повідомленні.

Для ліквідації наслідків ДТП та розслідування причин її виникнення залучено 113 осіб та 45 од. техніки, з них від ДСНС - 30 осіб та 13 од. техніки.

У Чернігівській області надзвичайники надають допомогу на місці зіткнення вантажівки з маршрутним автобусом / Фото: ГУ ДСНС України у Чернігівській області

Як повідомили в Чернігівській ОДА, в облдержадміністрації створено оперативний штаб, який працює з родичами та постраждалими в Чернігівській міській лікарні №2 та біля моргу на Пирогова. За інформацією можна звертатися за телефонами: (0462) 678-274 - у робочий час, (0462) 677-955, (0462)677-003 - у неробочий.

Фото: Сергій Василина, Фейсбук

Як повідомляв Укрінформ, 7 грудня, близько 7:55, поблизу села Брусилів, Чернігівського району, на автошляху Н-27 Чернігів-Грем'яч, сталося зіткнення вантажного автомобіля з маршрутним мікроавтобусом “Чернігів-Борзна”.

У ДСНС раніше інформували про те, що у цій ДТП загинули 12 осіб, і ще 7 були травмовані.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-