Прокурор назвав імовірну причину автотрощі на Чернігівщині

Прокурор назвав імовірну причину автотрощі на Чернігівщині

Оновлено
Укрінформ
Причиною масштабної ДТП у Чернігівській області, внаслідок якої загинуло 12 та травмовано 7 осіб, можуть бути складні погодні умови, проте є також питання до стану дорожнього покриття і технічного стану автобуса.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив керівник Чернігівської обласної прокуратури Сергій Василина, передає Укрінформ.

"Зараз працюю на місці події. Встановлюємо усі обставини ДТП. Один із ймовірних факторів, що могли спричинити аварію - погодні умови. Але вже є питання до стану дорожнього покриття і служб, які повинні обслуговувати дорогу. А також до технічного стану автобуса", - написав Василина.

Все це, а також інші обставини і причини аварії, будуть вивчені в ході розслідування.

Наразі в Чернігівській ОДА створено оперативний штаб, який працює з родичами та постраждалими в Чернігівській міській лікарні №2 та біля моргу на Пирогова.

Згодом стало відомо, що за фактом ДТП на Чернігівщині, розпочато розслідування.

Про це інформує пресслужба Офісу генпрокурора.

​Зазначається, що справу розслідує ГУ Нацполіції у Чернігівській області за ст. 3 ст. 286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох людей).

На місці аварії працюють слідчо-оперативна група, криміналістична лабораторія та прокурори, які встановлюють причини і обставини ДТП.

Як повідомлялося, у вівторок 7 грудня близько восьмої ранку біля села Брусилів сталася жахлива автотроща. Маршрутка з пасажирами, яка рухалася з Чернігова у напрямку Сосниці, зіткнулася з фурою..

Фото: ФБ, Сергій Василина

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-