«Голодна тусня»:  «під роздачу» потрапив артист-однофамілець блогера Заліска

«Голодна тусня»: «під роздачу» потрапив артист-однофамілець блогера Заліска

Укрінформ
Львівський співак та автор пісень Андрій Заліско зазнав критики у мережі Ютуб та соцмережах через скандальну вечірку в Будинку вчених блогера Олександра Заліска, який є його однофамільцем. 

Про це Заслужений артист України Заліско розповів у коментарі Укрінформу.

«Люди не розібралися хто є хто і почали на мене нападати. Одна жіночка побажала мені: «Щоб постійно до мене у снах приходили душі померлих від голоду», інша – «щоб я все життя голодував». Самі розумієте, нічого для мене приємного! Прикро, що доводиться відповідати за чужий необдуманий крок», - зазначив Заліско.

Андрія Заліска прийняли за його однофамільця, блогера з Чернівців Олександра Заліска, який організував скандальну вечірку у свій день народження, і який співпав з трагічною датою Днем пам’яті жертв Голодомору 27 листопада.

За словам співака, блогер вчинив би правильніше, якщо б переніс святкування на плюс-мінус інший день. Але про це молодим людям мало б теж підказати керівництво Будинку вчених. Сам співак Андрій Заліско з великою скорботою щороку вшановує День пам’яті жертв Голодомору.

«Це геноцид нашого народу, велика трагедія, яка була вчинена радянською владою проти нашого народу і країни. І ми маємо про це пам’ятати!» - додав Заліско.

Як повідомляв Укрінформ, у Львові в день вшанування пам'яті загиблих під час Голодомору 1932-1933 років чернівецький блогер Олександр Заліско влаштував вечірку на честь свого дня народження. Ведучий заходу Володимир Остапчук опублікував фото застілля в сторіс із написом російською «Блогерская голодная туса», але згодом видалив цей знімок зі свого Instagram та вибачився. Пізніше відомі гості, зірки Інстаграму, почали викладати відео і фото у соціальні мережі, спровокувавши хвилю невдоволення серед українців та розголос у ЗМІ. Львівська міська комісія ТЕБ і НС провела перевірку та вирішила призупинити діяльність Будинку вчених, а поліція склала протокол на іменинника, за яким той має сплатити від 17 до 34 тис. грн штрафу.

Відомі компанії та бренди миттєво відреагували на гостре обурення українських громадян й одне за одним почали припиняти співпрацю з блогерами, які були на вечірці 27 листопада.

Фото: inlviv.in.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-