Турецька компанія планує збудувати на Львівщині завод із виробництва бітуму

Турецька компанія планує збудувати на Львівщині завод із виробництва бітуму

Фото
Укрінформ
Турецька будівельно-інвестиційна компанія «Бета інжиніринг» планує збудувати на Львівщині завод із виробництва бітуму.

Про це у Фейсбуці повідомив голова Львівської ОДА Максим Козицький, передає Укрінформ.

«Турецька будівельно-інвестиційна компанія «Бета інжиніринг» розглядає Львівщину як майданчик для розширення власних потужностей. Першу зустріч із її представниками, спільно з фахівцями Департамент економічної політики Львівської ОДА, ми провели сьогодні. Власні нафтопереробні та бітумні заводи підприємці мають у Туреччині та Іраці. В Україні свою справу бажали б розпочати, залучаючи інвестиції у форматі державно-приватного партнерства», - зазначив Козицький.

За словами очільника області, наразі домовилися, що турецькі партнери вивчать детальніше ринок та оформлять конкретний запит, а адміністрація, зі свого боку, з’ясує всі можливості державно-приватного партнерства, а також запропонує перелік земельних ділянок, де могло б постати майбутнє українсько-турецьке підприємство.

Як повідомили в Львівській ОДА, компанія планує долучитись до розвитку регіону шляхом покращення інфраструктури та розглядає Львівську область як локацію для будівництва заводу з виробництва бітуму. Під час зустрічі Козицький зазначив про можливість реєстрації індустріального парку під реалізацію цього інвестиційного проєкту.

Компанія «Бета інжиніринг» – одна з провідних інженерних компаній Туреччини, спеціалізується на нафтогазових проєктах, проєктах нафтопереробних заводів, електростанцій, нафтохімічної та цементної промисловості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-