У ДТП на трасі Київ - Чоп загинула дитина

У ДТП на трасі Київ - Чоп загинула дитина

Фото
Укрінформ
У Львівській області на трасі Київ - Чоп у Стрийському районі сталася смертельна ДТП, в якій загинула 12-річна дитина, ще двох постраждалих госпіталізували.

Про це у Фейсбуці повідомила поліція Львівщини, передає Укрінформ.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 18 листопада, о 07.20 на автодорозі Київ - Чоп неподалік села Красів Стрийського району. Внаслідок ДТП пасажирка Opel Astra - 12-річна дівчинка від отриманих травм померла на місці події. Водій цього автомобіля та ще одна пасажирка, 52-річна жителька того ж села, з важкими тілесними ушкодженнями були доставлені в лікарню. Їхні діагнози уточнюються», - йдеться у повідомленні.

Як попередньо встановили правоохоронці, водійка автомобіля Skoda Octavia, яким керувала 48-річна жителька Івано-Франківська, здійснила зіткнення з автомобілем Opel Astra під керуванням 50-річного місцевого мешканця.

За фактом ДТП слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Поліцейські встановлюють обставини події.

Фото: Поліція Львівської області, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-