Підозра Труханову: ВАКС залишив заставу в понад 30 мільйонів

Підозра Труханову: ВАКС залишив заставу в понад 30 мільйонів

Укрінформ
Колегія суддів Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду розглянула 17 листопада скарги прокурора та захисників стосовно ухвали ВАКС про призначення застави розміром понад 30 млн грн для міського голови Одеси Геннадія Труханова.

Про це повідомили кореспонденту Укрінформу в пресслужбі ВАКС.

«Ухвалу Вищого антикорупційного суду від 11 жовтня про застосування до підозрюваного Геннадія Труханова запобіжного заходу в вигляді застави розміром 30 млн 213 тис. 300 грн колегія суддів Апеляційної палати Антикорсуду залишила без змін, а апеляційні скарги представників сторін – без задоволення», – зазначили в суді.

Як повідомлялося, 11 жовтня Вищий антикорупційний суд частково задовольнив клопотання Спеціалізованої антикорупційної прокуратури про обрання запобіжного заходу міському голові Одеси Геннадію Труханову в вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 120 млн грн. Слідчий суддя Антикорсуду постановив ухвалу відпустити підозрюваного Труханова під заставу розміром 30 млн грн. Однак заставу за підсудного не внесли.

6 жовтня Генеральний прокурор Ірина Венедіктова підписала повідомлення про підозру міському голові Одеси Геннадію Труханову і ряду посадовців та бізнесменів міста у межах розслідування справи про незаконне заволодіння землею територіальної громади Одеси на 689 млн грн та легалізації незаконно отриманих доходів.вак

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-