Вінницьких школярів частково перевели на змішану форму навчання

Вінницьких школярів частково перевели на змішану форму навчання

Укрінформ
У Вінниці через зростання захворюваності на COVID-19 учні середніх і старших класів з понеділка, 8 листопада, перейшли на змішану форму навчання.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили в департаменті освіти Вінницької міської ради.

«Таке рішення минулої п'ятниці ухвалила міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, позаяк ситуація із захворюваністю на COVID-19 серед дітей погіршується. Ми маємо стрімке зростання кількості школярів, які захворіли та госпіталізовані з діагнозом коронавірус, а також з вірусно-бактеріальною пневмонією. Тому було вирішено застосувати таку форму навчання, аби зменшити контакти між дітьми», - повідомили у департаменті.

Тут зазначили, що учні 1-4 класів навчатимуться у звичайному режимі з обов’язковим дотриманням усіх протиепідемічних вимог. Учні середніх і старших класів перейдуть на змішану (комбіновану) форму навчання. Тобто, класи поділять на підгрупи, які відвідуватимуть школу через тиждень по черзі.

Читайте також: Відсьогодні невакцинованих держслужбовців та освітян не пускатимуть на роботу - МОЗ

Для тих дітей, які перебувають на самоізоляції, школи мають забезпечити організацію освітнього процесу за допомогою технологій дистанційного навчання.

Станом на 8 листопада на Вінниччині зафіксовано 89414 випадків COVID-19, з них 349 за минулу добу. Померли від ускладнень хвороби 2217, одужали – 76371.

В Україні за минулу добу COVID-19 виявлено у 13 068 осіб, із початку пандемії - в 3 088 501 особи, з яких 2 512 756 одужали, померли – 72 084.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-