«П’яна» ДТП на Сумщині: один юнак загинув, двоє підлітків та водій – травмувались

«П’яна» ДТП на Сумщині: один юнак загинув, двоє підлітків та водій – травмувались

Фото
Укрінформ
У Сумській області нетверезий водій не впорався з керуванням та злетів з дороги на узбіччя, де перекинувся. У результаті аварії один пасажир загинув на місці події, ще двоє та водій транспортного засобу – отримали травми.

Як передає Укрінформ, про це повідомили в пресслужбі поліції Сумської області.

За даними правоохоронців, близько 21 години, в селі Нижнє Піщане по вулиці Центральній, 29-річний водій автомобіля ГАЗ-53 не впорався з керуванням та виїхав на узбіччя, внаслідок чого перекинувся.

«В результаті ДТП, від отриманих тілесних ушкоджень, загинув 18-річний пасажир, який перебував у кузові автомобіля. Ще двоє пасажирів 14-ти та 15-років та водій отримали тілесні ушкодження», - йдеться в повідомленні.

Попередньо встановлено, що водій перебував за кермом напідпитку. Наразі поліцейські його затримали та відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286-1 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння).

Читайте також: У ДТП на Кіровоградщині загинув тренер з карате та троє його вихованців – ЗМІ

Як повідомляв Укрінформ, у Броварському районі Київської області внаслідок зіткнення маршрутного таксі з автомобілем постраждали троє неповнолітніх та двоє дорослих.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-