У ДТП на Кіровоградщині загинув тренер з карате та троє його вихованців – ЗМІ

У ДТП на Кіровоградщині загинув тренер з карате та троє його вихованців – ЗМІ

Відео
Укрінформ
При зіткненні автомобіля КІА Sportage з вантажівкою Renault, яке сталося в ніч проти понеділка на Кіровоградщині, загинули тренер з кіокушинкай-карате Руслан Тодорашко та троє його вихованців.

Про це із посиланням на керівника Кропивницького спортклубу з кіокушинкай-карате Володимира Галімського повідомляє Суспільне, передає Укрінформ.

"В дорожній аварії, яка сталася біля села Новошевченкове Кропивницького району Кіровоградської області, загинули тренер з кіокушинкай-карате Руслан Тодорашко та троє його вихованців з Кривого Рогу", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Одещині авто пробило стіну та в'їхало на кухню приватного будинку

За словами Галімського, спортсмени поверталися з Чемпіонату України, який відбувався у Вінниці.

У поліції Кіровоградської області поінформували, що, за попередніми даними, водій автомобіля КІА Sportage під час здійснення маневру обгону транспортного засобу, який рухався попереду, допустив виїзд на зустрічну смугу з подальшим зіткненням із вантажівкою Renault.

Як повідомляв Укрінформ, ДТП сталася вночі 1 листопада на автодорозі Кропивницький-Кривий Ріг-Запоріжжя (територія Долинської територіальної громади). Внаслідок пригоди 46-річний водій КІА та троє неповнолітніх пасажирів, віком 12, 14 та 16 років, загинули на місці події.

Фото: Суспільне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-