У Києві в ДТП з маршруткою постраждали шестеро людей

У Києві в ДТП з маршруткою постраждали шестеро людей

Фото, відео
Укрінформ
Унаслідок зіткнення легковика з автобусом на Броварському проспекті у Києві 9 жовтня постраждало шестеро людей, поліція відкрила кримінальне провадження за фактом аварії.

Про це повідомляє поліція Києва, передає Укрінформ.

"П’ятеро пасажирів автобуса дістали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. До лікарні медики доправили трьох осіб, а іншим надали медичну допомогу на місці. Окрім того, лікарі у тяжкому стані госпіталізували водія легковика, 1996 року народження", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Мер Яремча потрапив у ДТП

Попередньо встановлено, що водій автомобіля Volkswagen, рухаючись Броварським проспектом у напрямку метро "Лісова", не впорався з керуванням та скоїв зіткнення з автобусом Isuzu, що рухався попереду. Внаслідок зіткнення автобус в'їхав у металеву опору та перекинувся.

Відомості про подію внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Призначено низку експертиз для встановлення обставин аварії.

Як повідомлялося, на Броварському проспекті в Києві біля станції метро «Лісова» сталася водій легковика скоїв зіткнення з автобусом, який від удару в'їхав у металеву опору і перекинувся.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-