На Закарпатті для COVID-хворих відкрили ще одне відділення та розгорнули додаткові ліжка

На Закарпатті для COVID-хворих відкрили ще одне відділення та розгорнули додаткові ліжка

Укрінформ
На Закарпатті відкрили ще одне відділення для хворих з COVID-19 та розгорнули додаткові ліжко-місця.

Про це на сайті Закарпатської ОДА повідомив заступник голови ОДА, керівник робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на території області Ігор Шинкарюк, передає Укрінформ.

«Відтепер ще один заклад із резервного фонду прийматиме інфікованих: «ковідне» відділення запрацювало у Воловецькій ЦРЛ. Там розгорнули 55 ліжко-місць, з них 6 - реанімаційні», - повідомив Шинкарюк.

Читайте також: Реанімації усіх COVID-лікарень Чернівців повністю завантажені

Зазначається, що, окрім цього, на Закарпатті ще в кількох лікарнях додали 105 ліжок для хворих на коронавірусну інфекцію.

Загалом зараз в області у 13 закладах охорони здоров’я розгорнуто 1360 ліжко-місць для пацієнтів з підозрілим/підтвердженим COVID-19, із них інтенсивної терапії – 127.

За словами заступника очільника краю, у разі потреби в Закарпатті готові розгортати ще більше ліжок, але це буде велике навантаження на медичну систему.

Читайте також: Більшість хворих на кисні, реанімації COVID-лікарень Києва переповнені – Кличко

Станом на 2 листопада на Закарпатті 269 нових випадків коронавірусу, шестеро осіб померли. Відсоток завантаженості ліжок у закладах охорони здоров’я, визначених для госпіталізації пацієнтів з підозрілим/підтвердженим випадком COVID-19, - 67 %.

За минулу добу в Україні зафіксували 19 455 нових підтверджених випадків COVID-19.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-