На виборчих дільницях Херсонщини не вистачає скриньок - ОПОРА

На виборчих дільницях Херсонщини не вистачає скриньок - ОПОРА

Укрінформ
На Херсонщині спостерігачі ОПОРИ зафіксували відсутність скриньок на виборчих дільницях та неналежне матеріальне забезпечення на 184 окрузі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє сайт ОПОРИ.

«Округ №184: Спостерігачі ОПОРИ фіксують неналежне забезпечення виборчих дільниць та відсутність скриньок», - йдеться у повідомленні.

Зокрема, на дільниці №650121, яка є великою, одна стаціонарна та одна переносна скринька. На середній виборчій дільниці № 650294 (600 осіб), наявно 2 великі і 2 малі скриньки при необхідних 4 великих та 2 малих. На дільниці №650299, яка є середньою, не вистачає двох стаціонарних скриньок. Крім того, дільниця 650030 розміщена у маленькому приміщенні, де кабінка знаходиться прямо напроти столу дільничної виборчої комісії на відстані близько пів метра. На дільниці №650614, яка є великою, лише 3 стаціонарні скриньки та 2 переносних, зазначається у повідомленні.

Читайте також: У МОЗ роз’яснили, як безпечно проголосувати на виборах

Як повідомляв Укрінформ, Центральна виборча комісія призначила на неділю, 31 жовтня, проміжні вибори народних депутатів в одномандатних виборчих округах №184 (Херсонська область) та №197 (Черкаська область). Рішення прийнято у зв’язку з тим, що раніше обрані в округах народні депутати були достроково позбавлені мандатів, оскільки народного депутата Ігоря Колихаєва (184-й округ) було обрано Херсонським міським головою на місцевих виборах 2020 року, а народного депутата Олександра Скічка (197-й округ) призначено головою Черкаської ОДА.

На 184 окрузі створено 188 дільничних виборчих комісій, з яких 3 – спеціальні у медзакладах. Вибори пройдуть на території трьох районів – Херсонського, Бериславського, Каховського. Загальна кількість виборців – 161 тисяч 138 осіб. Зареєстровано 15 кандидатів.

Зранку, 31 жовтня, на Херсонщині своєчасно відкрилися всі виборчі дільниці – про це повідомляє поліція.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-