Сесію Львівської облради перенесли через коронавірус

Сесію Львівської облради перенесли через коронавірус

Укрінформ
Заплановану на сьогодні, 26 жовтня, сесію Львівської обласної ради перенесли через інфікування COVID-19 серед депутатів та загрозливу епідситуацію в області.

Про це у Фейсбуці повідомила голова Львівської обласної ради Ірина Гримак, передає Укрінформ. 

«На жаль, серед депутатів Львівської облради, попри активну кампанію вакцинації, є інфіковані. Львівська область нині посідає третє місце в Україні за кількістю тих, в кого виявлено коронавірус. За таких обставин депутати облради вирішили подати приклад і утриматись від проведення пленарного засідання, яке триває довгий робочий день при великій скупченості людей», - зазначила Гримак.

Голова облради також повідомила, що депутатський корпус активно готувався до проведення чергової сесії, депутатські комісії напрацювали всі необхідні рішення, тому при першій можливості проведення пленарних засідань буде відновлено.

Читайте також: Садовий озвучив сумну COVID-статистику: Львів наближається до «червоної» зони

За попередню добу, 25 жовтня, в Львівській області провели 2831 дослідження на коронавірус, з них 1104 - позитивних. За увесь час у Львівській області COVID-19 підтвердили у 174 464 особи. Померли 4433 людини.

В Україні з початку пандемії захворіло 2 803 159 осіб (з них 19 120 - за минулу добу), одужали 2 390 112 осіб, летальних випадків – 64 936.

Фото: Ірина Гримак, ФБ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-