Шмигаль у Кропивницькому відвідав школу Олімпійського резерву

Шмигаль у Кропивницькому відвідав школу Олімпійського резерву

Фото
Укрінформ
Прем’єр-міністр Денис Шмигаль у межах робочої поїздки до Кіровоградської області відвідав комунальний заклад «Обласна спеціалізована дитячо-юнацька школа Олімпійського резерву-2».

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Прем’єр-міністр оглянув спортивну інфраструктуру закладу та виконання ремонтних робіт другої черги в межах президентського проекту «Велике будівництво». Він поспілкувався з учнями школи, а також вручив цінний подарунок Бозорбою Матякубову — чемпіону Європи з боксу серед молоді та вихованцю цього закладу.

«Під час Олімпіад і великих міжнародних змагань увага всієї країни завжди прикута до наших талановитих спортсменів. Їхній успіх - це успіх України, тож ми маємо забезпечити їм належні умови підготовки”, - наголосив очільник уряду.

Шмигаль поспілкувався з учнями Обласної спеціалізованої дитячо-юнацької школи в Кропивницькому / Фото: Урядовий портал

Він зазначив, що “завдяки програмі Президента «Велике будівництво» такі заклади отримують сучасну спортивну інфраструктуру для виховання майбутніх чемпіонів».

Обласна спеціалізована дитячо-юнацька школа Олімпійського резерву-2 займається відбором і підготовкою спортсменів резерву для збірних команд України та участі у всеукраїнських та міжнародних змаганнях. У закладі функціонують п’ять відділень з олімпійських видів спорту - легка атлетика, бокс, бейсбол, софтбол і футбол. В школі займаються приблизно 600 дітей та працює 31 тренер-викладач.

Читайте також: Шмигаль приїхав до Кропивницького

Як повідомляв Укрінформ, 26 жовтня Прем'єр-міністр Шмигаль відвідує Кіровоградську область з робочою поїздкою. На брифінгу в межах робочої поїздки у м. Кропивницький він анонсував відвідування низки регіонів України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-