У Хмельницькому скасували частину міжобласних автобусних рейсів

У Хмельницькому скасували частину міжобласних автобусних рейсів

Укрінформ
З центрального автовокзалу Хмельницького не курсує частина автобусів міжобласного сполучення.

Про це свідчать дані на онлайн-табло автовокзалу, передає Укрінформ.

Зокрема, сьогодні скасували курсування автобусів зі сполученням Кам’янець-Подільський – Рівне, Нетішин – Тульчин, Хмельницький – Бучач, Хмельницький – Житомир.

Як пояснили кореспонденту Укрінформу в диспетчерській службі автовокзалу, перевізники сьогодні скасували міжобласні рейси.

«Перевізники не випустили міжобласні автобуси. Причина нам не відома, але, швидше за все, це пов’язано з новими правилами міжобласних перевезень, які почали діяти сьогодні», - зазначила диспетчер.

Читайте також: Нові правила пасажирських перевезень не стосуватимуться транспорту в містах — Шмигаль

Як повідомляв Укрінформ, з 21 жовтня міжрегіональні перевезення пасажирів у регіонах із жовтим, помаранчевим чи червоним рівнем епіднебезпеки дозволені за умови наявності у всіх водіїв, екіпажу авіатранспорту та пасажирів документа, який підтверджує отримання повного курсу вакцинації або однієї дози дводозної вакцини для регіонів жовтого рівня епідемічної небезпеки; міжнародного, внутрішнього сертифіката або іноземного сертифіката, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 однією дозою однодозної вакцини чи двома дозами дводозної вакцини, негативний результат тестування методом ПЛР або одужання особи, чинність якого підтверджена за допомогою Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія); негативного результату тестування на COVID-19 методом ПЛР або експрес-тесту на визначення антигену коронавірусу SARS-CoV-2, який чинний 72 години.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-