У Франківську дві COVID-лікарні завантажені більш як на 90%

У Франківську дві COVID-лікарні завантажені більш як на 90%

Укрінформ
В Івано-Франківську завантаженість у двох COVID-лікарнях перевищила 90%. Медики на межі виснаження.

Про це у Фейсбуці повідомив гендиректор Івано-Франківського обласного Центру контролю та профілактики хвороб МОЗ Руслан Савчук, передає Укрінформ.

«Медичний персонал в лікарнях на межі виснаження…Завантаженість ліжко-місць в лікарнях області складає 70,13%. До прикладу: Івано-Франківська ЦМКЛ - 97,00%, Івано-Франківська МКЛ1 - 92,67%», - зазначив Савчук.

Читайте також: На Житомирщині – найбільше нових COVID-випадків із початку пандемії

За його інформацією, Коломийська інфекційна лікарня завантажена на 93,3%, наближається до 90% завантаженості й Калуська COVID-лікарня.

«Вселяє оптимізм, що протягом доби вакцинувалися 7160 людей», - додав Савчук.

Як повідомляло агентство, на Прикарпатті через стрімкий ріст захворювання на COVID-19 ще 4 медзаклади готуються приймати хворих з цією недугою. Наразі в області розгорнуті 2059 ліжок у 17 лікарнях.

Читайте також: Ситуація з коронавірусом погіршується, Київ потрапить у «червону» зону - Кличко

Станом на 21 жовтня на Прикарпатті за добу лабораторно підтвердили 861 випадок захворювання на COVID-19, померли 14 осіб. В області першою дозою вакцини від коронавірусу щеплені понад 216 тисяч осіб, ще більш як 160 тисяч – повністю вакциновані.

В Україні за минулу добу зафіксовано 22 415 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19 (з них дітей – 1 771, медпрацівників – 345).

Фото: Evgeny Maloletka

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-