У Вінниці серед COVID-вакцинованих розіграли велосипеди та телевізори

У Вінниці серед COVID-вакцинованих розіграли велосипеди та телевізори

Відео
Укрінформ
У Вінниці у вівторок, 19 жовтня, серед вакцинованих від COVID-19 розіграли велосипеди і телевізори у межах мотиваційної акції «Вакцинуйся. Збережи життя».

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Розіграш цінних призів відбувся серед мешканців громади, які завершили повний курс вакцинації від COVID-19. Його транслювали у прямому ефірі на сторінці Вінницької міської ради у Фейсбуці.

За словами голови конкурсної комісії – заступника міського голови Вінниці Андрія Очеретного, участь у розіграші взяли 10646 вінничан, які зареєструвалися для участі в акції. Переможців акції визначали за допомогою електронного сервісу, шляхом вибору випадкових чисел серед зареєстрованих учасників. П'ятнадцятеро вінничан виграли телевізори, ще 15 – велосипеди. Їм вручать призи після перевірки достовірності інформації про дворазову вакцинацію COVID-19.

Це перший етап із трьох, передбачених в межах мотиваційної акції «Вакцинуйся. Збережи життя», запроваджених Вінницькою міською радою. Вона розпочалася 1 вересня і триватиме до 31 грудня. Для того, щоб всі охочі змогли взяти у ній участь, загалом проведуть три розіграші призів. Наступний відбудеться 15 листопада. Тоді теж буде розіграно по 15 телевізорів та 15 велосипедів. А 17 грудня розіграють 20 телевізорів, 20 велосипедів та суперприз – автомобіль Toyota Corolla.

Читайте також: Зеленський назвав вакцинацію єдиною альтернативою локдауну в Україні

Вінничани, які взяли участь в першому розіграші, але не виграли призів, автоматично стають учасниками другого та третього розіграшів.

Участь в акції беруть жителі Вінницької міської територіальної громади віком від 16 років, які мають декларацію із сімейним лікарем і котрі пройшли повний курс вакцинації (отримали дві дози вакцини від COVID-19, дозволеної для використання на території України Міністерством охорони здоров'я України).

Читайте також: Дніпряни вишикувались у черги на COVID-вакцинацію - мер

Станом на вівторок у Вінниці повний курс імунізації від коронавірусу двома дозами вакцини пройшли близько 24% дорослого населення (понад 70 тис. осіб).

На Вінниччині за минулу добу, 18 жовтня, зафіксовано 261 випадок інфікування COVID-19, одужали 127 осіб, 24 померли. З початку пандемії в області захворіли 79496 людей, померли від ускладнень COVID-19 - 1897, здолали хворобу 73108 осіб. Область наразі у "жовтій" зоні епідемічної небезпеки.

В Україні з початку пандемії на COVID-19 інфіковані 2 660 273 осіб, із них за минулу добу - 15 579. Зафіксовано 61 348 летальних випадків, одужали 2 337 194 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-