У Миколаєві вручили підозру чоловіку, який поранив поліцейського

У Миколаєві вручили підозру чоловіку, який поранив поліцейського

Фото
Укрінформ
У Миколаєві правоохоронці вручили підозру чоловікові у замаху на вбивство поліцейського охорони.

Про це інформує Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України, передає Укрінформ.

“Затриманому в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України слідчі поліції оголосили про підозру за ч.2 ст.15 (Замах), ч.1 ст.115 (Умисне вбивство). Чоловіка поміщено до ізолятора тимчасового тримання”, - йдеться у повідомленні.

Зокрема, до Миколаївського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції надійшла інформація про отримання тілесних ушкоджень одним зі співробітників Управління поліції охорони у Миколаївській області, який перебував поза службою.

Читайте також: На Донеччині чоловік після сварки підпалив двох сусідок - поліція

Під час перевірки було встановлено, що близько 22:00 молодший інспектор УПО та його знайомий ішли до одного з магазинів Миколаєва, і на перетині вулиць вони зіткнулися з двома невідомими особами, з якими зав’язався словесний конфлікт, що переріс у бійку.

Під час інциденту один із чоловіків дістав пістолет та вистрелив у поліцейського, а потім завдав йому ще кілька ножових ударів по тулубу.

“Пораненого правоохоронця госпіталізовано до хірургічного відділення з діагнозом: ножове поранення спини, проникаюче ножове поранення живота з пошкодженням селезінки та вогнепальне поранення живота від застосування травматичної зброї. Поліцейського прооперовано, його стан наразі тяжкий”, - уточнюється у повідомленні.

Згодом спільними силами працівників внутрішньої безпеки НПУ, Миколаївського райуправління поліції та ГУНП області було проведено невідкладні оперативно-розшукові та слідчі заходи. Зокрема, було опрацьовано відео з камер спостереження та опитано свідків події.

Читайте також: На Франківщині затримали неповнолітнього мотоцикліста, який на смерть збив дитину та втік

Правоохоронці затримали фігуранта, який наніс тілесні ушкодження поліцейському, за місцем мешкання. За інформацією відомства, нападником виявився 40-річний місцевий житель, раніше судимий за вбивство, розбій та грабіж. Під час обшуку правоохоронці знайшли знаряддя злочину.

За вчинене йому може загрожувати позбавлення волі на строк до 15 років.

Процесуальне керівництво здійснює Миколаївська окружна прокуратура.

Як повідомляв Укрінформ, 17 жовтня у поліції поінформували, що правоохоронці затримали раніше судимого жителя Миколаєва за спричинення тяжких тілесних ножових ушкоджень поліцейському охорони.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-