На Донеччині чоловік після сварки підпалив двох сусідок - поліція

На Донеччині чоловік після сварки підпалив двох сусідок - поліція

Укрінформ
У Донецькій області затримали чоловіка, який облив пальним та підпалив двох жінок, одна з потерпілих - у лікарні.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Маріупольське райуправління поліції Донецької області.

Увечері 14 жовтня до поліції надійшло повідомлення про те, що в смт Ялта Донецької області двох місцевих мешканок підпалив сусід. На місце події виїхала слідчо-оперативна група та керівництво Мангуського відділу поліції.

"Правоохоронці встановили, що між 60-річним чоловіком та 44-річною жінкою під час застілля виник словесний конфлікт. Через декілька годин після сварки нетверезий сусід прийшов до будинку потерпілої й облив її та її 61-річну родичку кількома літрами палива, кинув сірник та пішов", - ідеться в повідомленні.

Жінки самостійно загасили пожежу та викликали на медиків. Вони дістали опіки різного ступеня, 44-річну потерпілу було госпіталізовано.

Читайте також: На Херсонщині підлітка підозрюють у підпалі людини, потерпілий помер

Як зазначається, оперативники разом із патрульними всю ніч розшукували підозрюваного. Втікача знайшли в сусідньому селищі, де він переховувався в одному з будинків, та затримали у порядку статті 208 КПК України.

Фігурантові оголошено підозру в замаху на умисне вбивство двох осіб. Санкція відповідної статті передбачає від 10 до 15 років ув'язнення або довічне позбавлення волі.

Розслідування триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-