У Запоріжжі з понеділка запроваджують додаткові карантинні обмеження

У Запоріжжі з понеділка запроваджують додаткові карантинні обмеження

Укрінформ
У Запоріжжі з понеділка, у зв’язку з ускладненням епідемічної ситуації, запроваджуються додаткові карантинні обмеження.

Про це повідомляє пресслужба Запорізької міської ради, передає Укрінформ.

У мерії відбулось позачергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій м. Запоріжжя під час якого було доручено Управлінню з питань транспортного забезпечення та зв’язку міської ради опрацювати питання проведення вакцинації водіїв міського пасажирського транспорту проти захворювання коронавірусом; організації перевезень та належного дотримання протиепідемічних вимог на транспорті; забезпечення виділення додаткових транспортних засобів з метою зменшення скупчення людей у громадському транспорті у години пікового навантаження.

Читайте також: Кількість «помаранчевих» карантинних зон зменшилась на дві областідані МОЗ

Виконавчому комітету міської ради рекомендовано розглянути питання щодо обмеження часу перевезення пасажирів міським транспортом для пільгової категорії населення, а саме з 06:00 до 10:00 та з 15:00 до 19:00.

Як повідомлялось, Запорізька, Одеська, Донецька та Дніпропетровська область із 18 жовтня переходять у "червону" зону епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

У червоній зоні буде заборонене відвідування закладів громадського харчування і ТРЦ, закладів торгівлі та побутового обслуговування, а також закладів культури, масових заходів, ринків (окрім продовольчих), закладів освіти. Обмеження в червоній зоні не будуть застосовуватися, якщо у всіх учасників буде зелений ковід-сертифікат про повну вакцинацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-