Трьом областям доручили посилити контроль за дотриманням карантину

Трьом областям доручили посилити контроль за дотриманням карантину

Укрінформ
Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на позачерговому засіданні 12 жовтня доручила посилити контроль за дотриманням протиепідемічних норм у трьох областях, де погіршилась епідситуація.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Урядовий портал.

"На засіданні доручено в Житомирській, Сумській та Донецькій областях посилити контроль за дотриманням протиепідемічних норм, збільшити ліжковий фонд та ввести додаткові карантинні обмеження на територіях об’єднаних територіальних громад, в яких фіксуються найбільші спалахи захворюваності на COVID-19", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Документи, необхідні для поїздок та перельотів між регіонами з 21 жовтня

За словами заступника міністра охорони здоров’я – головного державного санітарного лікаря Ігоря Кузіна, в цих трьох регіонах спостерігається значне погіршення епідситуації.

Читайте також: Не пустять у транспорт і можуть відсторонити від роботи: на Київщині з 21 жовтня нові правила

Водночас він наголосив, що на сьогодні система охорони здоров’я в цих областях має ресурси для надання своєчасної допомоги пацієнтам з коронавірусною хворобою.

Як повідомлялося, Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на позачерговому засіданні у вівторок ухвалила встановити на території Херсонської області з 00 год. 00 хв. 15 жовтня червоний рівень епідемічної небезпеки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-