Технічна готовність до старту опалювального сезону в регіонах становить 99% - Чернишов

Технічна готовність до старту опалювального сезону в регіонах становить 99% - Чернишов

Укрінформ
Станом на 29 вересня технічна готовність житлових об’єктів, закладів соціальної інфраструктури, котелень та теплових мереж до старту опалювального сезону становить близько 99%.

Про це повідомив міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов під час засідання Кабінету Міністрів, передає Укрінформ з посиланням на пресслужбу Мінрегіону

«За інформацією органів місцевого самоврядування, станом на кінець вересня ми йдемо чітко за планом. Технічна готовність об’єктів становить близько 99%. Хочу наголосити, урядом створені всі передумови для своєчасного та безперебійного опалювального сезону. Тож звертаюсь до керівників органів місцевого самоврядування з проханням максимально контролювати ситуацію на місцях», — наголосив Чернишов.

Читайте також: Деякі міста готові до опалювального сезону майже на 100% - Шмигаль

Як нагадали у міністерстві, раніше Президент Володимир Зеленський підписав закон «Про заходи, спрямовані на подолання кризових явищ та забезпечення фінансової стабільності на ринку природного газу», який набрав чинності 29 серпня 2021 року. Закон ухвалено з метою врегулювання ситуації з боргами ТКЕ перед НАК «Нафтогаз України».

Читайте також: Тарифи на тепло в новому сезоні не зміняться - Чернишов

Раніше Чернишов повідомив, що уряд затвердив План заходів, спрямований на розв’язання проблемних питань у сфері ЖКГ, та затвердив Методику визначення заборгованості з різниці в тарифах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-