Поліція затримала львів'янина, якого роками розшукували за вбивство мера в Криму

Поліція затримала львів'янина, якого роками розшукували за вбивство мера в Криму

Фото
Укрінформ
Поліція затримала у Львові чоловіка, якого розшукували за вбивство голови ради одного із селищ в АР Крим, скоєне 2013 року.

Як передає Укрінформ, про це повідомляють у Нацполіції.

За даними правоохоронців, у лютому 2013 року фігурант розстріляв автомобіль, у якому перебував мер одного з курортних містечок Криму.

“Згодом знайшли спаленою автівку, яку кілер викрав напередодні, та зброю. Правоохоронці провели оперативно-розшукові заходи і слідчі дії та встановили підозрюваного. Мешканець Львова, аби уникнути відповідальності, покинув територію України і його оголосили в розшук”, - йдеться у повідомленні.

Уточнюється, що кілька днів тому оперативники отримали інформацію про перебування розшукуваного на території Львівщини.

“21 вересня у Львові оперативники та слідчі обласної поліції затримали фігуранта. Крім того, за результатами проведених обшуків поліцейські вилучили різну зброю та набої різного калібру, підроблені документи, видані на ім’я громадянина іншої країни, та “чорнові” записи”, - зазначили у поліції.

Читайте також: Поліція вважає, що вбивство 3 серпня в Одесі було замовним – кілер прибув з Варшави

За фактом незаконного поводження зі зброєю та боєприпасами розпочато кримінальне провадження. Перевіряється причетність затриманого до вчинення інших злочинів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-