Поліція вважає, що вбивство 3 серпня в Одесі було замовним – кілер прибув з Варшави

Поліція вважає, що вбивство 3 серпня в Одесі було замовним – кілер прибув з Варшави

Укрінформ
Співробітники ГУ НП в Одеській області вважають, що скоєне 3 серпня вбивство жителя Одеси навпроти будинку 53-А по вул. Малиновського було замовним.

Про це сьогодні повідомив на брифінгу керівник ГУ НП в області Олег Бех, передає кореспондент Укрінформу.

«Про стрілянину у дворі будинку 53-А по вул. Малиновського сповістила о 14 год. 32 хв. до поліції мешканка будинку, де проживав 25-річний загиблий. Невідомий, що відкрив вогонь з автомата, втік з місця злочину на автомобілі. Слідчо-оперативна група знайшла пораненого 5-ма кулями, який помер у машині швидкої допомоги через значну втрату крові», - повідомив Бех.

За його словами, підозрюваний - громадянин Грузії Ельмураз Мамедов - прилетів 26 липня до Одеси з Варшави, разом зі спільником зняв в оренду квартиру поряд з будинком, де проживав із сім’єю загиблий Лачин Мамедов, і придбав автомобіль Mercedes з болгарською реєстрацією.

Читайте також: Одеська поліція ввела в дію операцію «Сирена» через стрілянину у місті

Генерал Бех уточнив, що правоохоронці встановили власницю квартири та чоловіка, що оплачував оренду житла для кілера в Одесі. Ймовірного співучасника затримали в аеропорту "Бориспіль" для проведення слідчих дій.

Тривають оперативно-пошукові дії з метою затримання 27-річного підозрюваного у вбивстві. Поліція знайшла його автомобіль на вул. Філатова в Одесі, у салоні машини виявлено пістолет-кулемет, в магазині якого ще залишились дві кулі.

Фото: Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-