На Полтавщині розпочали монтаж бетонного заводу

На Полтавщині розпочали монтаж бетонного заводу

Укрінформ
Монтажники почали зводити бетонний завод у Кременчуці, матеріал з якого буде застосований під час будівництва мосту через Дніпро.

Як передає Укрінформ, про це в Фейсбуці повідомила Служба автомобільних доріг у Полтавській області.

«Потужність заводу – 160 м куб. ущільненого бетону за годину. Все обладнання італійського виробництва. Завод має 4 силоси для приймання, зберігання та подачі цементу в дозатор бетонозмішувача. Загальна їх місткість – 400 тонн. Паралельно зі Стамбула вийшов черговий транш техніки (додаткові баржі та бурова установка) для проведення робіт», - ідеться в повідомленні.

Читайте також: На Львівщині відремонтували вже третій міст на дорозі Яворів - Грушів

Кременчук розташований по обидва боки ріки Дніпро, і сьогодні стан автомобільно-залізничного мосту незадовільний. На теперішній момент інтенсивність руху транзитного транспорту в місті сягає 17000 авто, відповідно такий потік ще більше прискорює руйнування існуючого мосту.

Новий міст буде вантовий і матиме 4 смуги руху (по дві в кожному напрямку). На правому березі Дніпра він буде сполучатися з автошляхом Н-08 Бориспіль - Маріуполь, на лівому – з нинішньою вуличною мережею Кременчука. У цих точках передбачено будівництво транспортних розв’язок в різних рівнях. Загальна довжина споруд становитиме понад 3 км.

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський повідомив, що цього року в Україні планується будівництво та оновлення понад 200 мостів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-