На Львівщині відремонтували вже третій міст на дорозі Яворів - Грушів

На Львівщині відремонтували вже третій міст на дорозі Яворів - Грушів

Велике будівництво
Укрінформ
На Львівщині за програмою Президента Володимира Зеленського “Велике будівництво” завершили капітальний ремонт вже третього мосту через річку Ретичин на автомобільній дорозі Т-14-20 Яворів – Грушів. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Львівській області у Фейсбуці.

“Ми капітально відремонтували та перебудували зведені ще у 1970 році три мости на дорозі Яворів – Грушів поблизу села Нагачів. Пройшло понад пів століття з моменту їх будівництва до першого капітального ремонту”, - зазначив керівник служби Олег Береза.

Автошлях Т-14-20 став першим готовим об’єктом у рамках проєкту “Розбудова прикордонної дорожньої інфраструктури на підходах до українсько-польського кордону”.

У ході відновлення на штучних спорудах демонтували пошкоджені елементи, провели влаштування прогонової будови та берегових опор, уклали дорожній одяг та встановили перильне та бар’єрне огородження. Робітники з підрядної організації ТзОВ “Дрог-Буд” також влаштували тротуари.

Впродовж 2021 року на Львівщині за президентською програмою “Велике будівництво” відремонтували 8 переправ на автомобільних дорогах державного значення.

Читайте також: Укравтодор відремонтував 84% штучних споруд із запланованих на цей рік

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський повідомив, що цього року в Україні планується будівництво та оновлення понад 200 мостів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-